sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Tilannepäivitystä

Viikonloppuna pääsin taas vähän kokeilemaan uutta. Nimittäin en ole koskaan aiemmin huovuttunut ihan vain käsin vedellä ja saippualla. Nyt tein kuusi palleroa, 2 mustaa, 2 harmata ja 2 valkoista. Valmiiden palleroiden halkaisija 3-4 cm. Tarkoitukseni olisi tehdä näistä pitkä kaulakoru, johon laittaisin myös lasihelmiä. Eli kokoamaan korua en vielä hetkeen pääse, sillä lasihelmet on vielä tekemättä. Huovutettuihin palleroihin olen ihan tyytyväinen, mutta raskasta hommaa se oli.

Huovutustyöpiste
Pallerot ennen huovutusta


Huovutetut pallerot sukkapuikoilla odottomassa koruksi pääsyä

Hiljalleen olen työstänyt Revontuli huivia vironvillasta. Tähän huiviin lisään myös hopeasisuksia siemenhelmiä. Helmiä en ole myöskään aiemmin laittanut neuleeseen, joten tämänkin ensimmäinen laatuaan.

Keväisen päivän kutomisia.

Kaivelin tänään esille kaikki keskeneräiset työt. Löysin viimeistelemättömän laukun, jonka huovutettu kangas on alunperin jäännös vapaahuovutetusta taulusta. Laukku on ommeltu, mutta siitä puuttuu vuori, napit ja kahvat pitää myös kiinnittää.
Vapaahuovutettu laukku edestä

...ja takaa.

Ja sitten on edelleen keskeneräisenä tämä pooloneule-ikuisuusprojekti, joka on kuitenkin edistynyt viime aikoina pikkuisen. Enää on kesken vain pieni osa kauluksesta sekä hihan ja helman resorit.
Pooloneule-ikuisuusprojekti
Täällä blogissani en ole aiemmin julkaissut kuvaa melkein valmiista Novitan Wool:n jämälangoista tehdyistä vauvan RaiRai-tossuista, koska niistä puuttuu nyörit. Nyörien teko, kun nyt tuntuu tökkivän, niin lisäänpä tossujen kuvan tänne keskeneräisellä "statuksella".
Vielä nyörittömät vauvan RaiRai-tossut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti