sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kevätvirkkailua

Suuri käsityölehti sai ehkäpä ensimmäisen kerran ikinä aikaiseksi tunteen, että "tämän minä teen ja heti". Eli uusimmassa numerossa 5-6/2012 oli mukana prinsessa liite, jossa oli aivan hirmuisen hellyttävä teeastiasto. Lähipiiristä löytyy myös lähiaikoina 4-vuotisjuhlia juhliva pikku-prinsessa, jolle tämä teeastiasto aivan selvästi kuului leikkimökin kalustoon. Langaksi valitsin Novita Miamin, jota nopsaan sai lähikaupasta, ja koukulla 3,5 mm pistelin menemään. Ohjeen valkoista väriä en uskalnut ulkoleikkeihin laittaa, joten väreiksi valitsin vaalean ruskean ja pinkin. Kumpaakin väriä meni vajaa 50 g. Kaiken kukkuraksi tämä on ensimmäinen tekemäni amigurumi, jos tämä nyt sellainen on...
Teeastiasto

Teeastiosto tarjottimella kera "teeleipien"
Teepannu
Viime kesänä tehdyn Aura-maton trikookudejämistä virkkasin korin keittiön avohyllykköön. Korin koko on 20 x 24 x 15 cm. Tämä tuli todella tarpeeseen, jotta sekalaista sälää saadaan piiloon, mutta vielä pitäisi tehdä ainakin 3 koria lisää. Lisäkoreja varten pitikin käydä ostamassa trikookudetta pari kiloa lisää.


En olekaan pitkään aikaan päivittänyt täällä itse tehdyistä lasihelmistä tehtyjä koruja. Mutta lupaan ja vannon, että pikapuoliin sen teen. :)

4 kommenttia:

  1. Söpö astiasto ja koreja tarvitaan aina.

    VastaaPoista
  2. Ihana astiasto. Ihailin itsekin ohjetta Käsityölehdestä :) Löysin blogiisi Suuren Käsityön sivuille laittamasi linkin kautta ja jään tutkimaan, mitä muuta kivaa täältä löytyy :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteistanne! Mukavaa Aava, että löysit blogiini, tervetuloa mukaan :)!

    VastaaPoista