maanantai 15. elokuuta 2011

Viimeinenkin kesälomaviikko meni...

Niin ne vaan kesälomat menivät ja samalla sääkin muuttui syksyiseksi. Viime viikko oli viimeinen kesälomaviikko, jolloin myös satoi melkeinpä koko ajan. Mutta eipä haitannut yhtään, sillä sainpahan tehdä hyvälä omalla tunnolla käsitöitä sisätiloissa.

Viime viikko meni pääasiassa koruja kasatessa, omista lasihelmistä. Tavoitteenamme oli lähteä toripäiville myymään koruja hieman vähemmäksi. Pöytä saatiinkin täyteen yhteisvoimin anopin kanssa. Harmi vain, ettei sää suosinut meitä, eikä ihmisiä juurikaan ollut liikenteessä. Hieman haluaisin myös valittaa toripäivien markkinoinnista, joka oli tehty toukokuussa!! Eihän kukaan voi muistaa niin vanhoja ilmoituksia, jos ei ole sitä erikseen painanut mieleensä, niin kuin nyt itse oltiin tehty. Tämä ei kuitenkaan meitä lannistanut, vaan into lähteä myöhemmin uudestaan kasvoi.


Viime viikon lankaväkerrykset olivat parit tossut tilauksena joulupukin konttiin. Lankana valkoisissa tossuissa on Novitan Huopanen ja violeteissa Puro. Valkoisiin tossuihin tein puna-valkoiset kukkanapit lasista. Tossut ovat vieläkin huovuttamatta ja violetteihin koristeet suunnittelematta.

Tossun tekeleitä

Myös lasihelmiä tein viime viikolla ja erityisesti viime viikonloppuna. Näistä viikonlopun aikana tehdyistä lasielmistä muutama kuva. Teemana oli merelliset helmet ja vähän värikkäitä eläimiä :).

Kilpikonna, leppäkerttu, lintu ja värillisiä pallohelmiä

MerellistäEi kommentteja:

Lähetä kommentti