perjantai 25. tammikuuta 2013

Vuoden vika ja eka

Vielä viimeisen kerran palaan vuoden 2012 neulomuksiin ja samalla avaan myös vuoden 2013 tapahtumien kauden. Tämä siksi, että vuoden 2012 viimeinen työ jäi kuvaamatta joksikin aikaa pimeiden päivien vuoksi, kunnes vihdoin ja viimein sain siihen mahdollisuuden valmiiden töiden kuvaamiseen.

Vuosi 2012 sai päätöksensä Novitan Crystal langasta tehtyihin lapasiin. Lapaset on tehty Novitan Kevät 2012 lehden mallin nro 7 mukaan muuten, paitsi lyhyennetyllä varsiosalla. Muutoksen tein lähinnä langan loppumisen pelossa. Lankaa klui lopulta noin 150 g. Puikot olivat kokoa 7 mm. Lapaset täydentävät nyt aiemmin tehtyjen Crystal pipon ja kaulurin sarjaa.


Vuosi 2013 puolestaan alkoi sukilla. Edelliset pitkä vartiset sukat alkoivat ohentua jalkapohjastaan, joten oli aika tehdä uudet ja entisiä komeammat. Langaksi valikoitui Novitan 7 veljestä raita ja malli löytyi Novitan Syksy 2011 lehdestä malli nro 34. Muutoksia tein lähinnä vain kärkiosaan, jossa en tehnyt kuviota loppuun asti ja viimeisten silmukoiden päättelyn tein silmukoimalla.


3 kommenttia:

  1. Ihana Crystal sarja ja upeat sukat!
    Blogistani löytyy sinulle tunnustus. Käypä vilkaisemassa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos ! :)

    Lankakeiju, pitääpä käydä blogissasi vierailulla :)

    VastaaPoista