lauantai 26. toukokuuta 2012

Helmeilevä toukokuu

Nyt tulee lupaamani päivitystä parista valmistuneesta lasihelmikoruista sekä juuri valmistuneista helmistä.  Ensimmäisenä kuvissa Citron-Kevätsitruuna-huivista alkujaan ideansa saaneet keltaiset Kevätsitruuna-helmet ja kaulakoruun sopivat korvakorut. Koko visiotani täydentää kukalliset korkokengät, jotka tilasin huivin ja korujen seuraksi lopulta netistä.

Kevätsitruuna korut

Korvakorut

Kenkien kera :)

Jo pitkään olen tehnyt yhden tai pari helmeä kerrallaan, tavoitteena tehdä monivärinen kaulakoru, joka on koottu yhteen hopea/metallilangalla. Nyt vihdoin ja viimein sain sen valmiiksi. Värejä olisi ehkä voinut suunnitella enemmänkin, koska nyt koru koostuu aidosti randomilla väritetyistä mustapohjaisista helmistä.

Väriä

Väriä

Sitten vielä haluan esitellä aivan uusia polttimelta juuri tulleita, vielä karkaisemattomia ja pesemättömiä helmiä. Ideoita näiden käyttökohteesta ei valmiina ole, mutta eiköhän neajatukset kirkastu ajan kanssa.
Vaaleanpunaisia helmiä.

Opaakkia lasia.

Palloja ja yksivärisiä perushelmiä

Palloja ja yksivärisiä perushelmiä.

Punaista.

Tämä seuraava helmipari on tehty Bead -lehden ohjeiden mukaisesti, ja tarkoituksena on tehdä mosaiikkimaisia helmiä. Täysin tyytyväinen en ole nyt tehtyihin helmiin, mutta suunta oli oikea...
Mosaiikkihelmi kokeiluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti