maanantai 23. kesäkuuta 2014

Hämis -huppariJuhannuksena toteutukseen pääsi Hämis -huppari. Mustan hupparin tarve oli jo aiemmin esitetty isännän puolelta ja mustaa college-kankastakin oli ostettu Rokserin (R-Collection) kangasmyynnin vieraillessa paikkakunnalla. Jotain pientä jännää piti kuitenkin saada tehdä mustaan huppariin. Idea syntyi, kun hoksasin Pikku Piltin silitysarkit. Tilailin sieltä sekä perusmustan että samettimustan arkin. Tilaus saapui juuri sopivasti ennen juhannuksen viettoon lähtöä (!)

Hupparin kaavan piirtelin SK 8/2008 lehdestä. Malli oli lähes sellaisenaan hyvä, mitä nyt hieman helman pituutta lisäsin. Kuten usein aiemminkin, oikean kaavan koko kannattaa katsoa suoraan kaavasta eikä mittataulukosta.


Selkään halusin tehdä mustan silityskuvan, joka ei ole huomiota liiemmin herättävä, mutta ei myöskään näkymätön. Tilatuista silitysarkeista toteutukseen valikoitui perusmusta-arkki, joka tuntui antavan riittävän kontrastin mustan collegen kanssa. Kuvion sapluunan oli isäntä itse tehnyt aiempaan projektiinsa ja se pääsi nyt uudelleen käyttöön ihan sellaisenaan. Kunnia myös silityskuvan leikkaamisesta herralle itselleen, vaatii nimittäin hieman kärsivällisyyttä kaikkine yksityiskohtineen. Kuvio on Hämähäkkimiehen logo, ja nimenomaan sen mustan pahis-hämiksen!Kaikkihan tietenkin jo tiesivätkin eron "normaalin" ja pahis- Hämäkkimiehen logon välillä, mutta minäpä jouduin vähän googlaamaan. Tiedoksi vain niille muille, jotka eivät vielä tienneet, että Hämäkkimiehen logon (sen normaalin) jalat ovat ylhäällä suoremmat ja muutoinkin jalkojen osalta hieman poikkeavat. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti