keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Väitöstilaisuuden mekkoHui miten aika on vierähtänyt :o Blogi on jäänyt päivittämättä yli vuoden ajalta, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö käsitöitä olisi tullut tehtyä ihan kohtalaisesti, vaikka elämässä onkin tapahtunut myös paljon muutoksia.

Yksi paljon paljon aikaani vienyt projekti viime vuosina on ollut väitöskirja, jota nyt tämän vuoden alussa puolustin julkisesti ja vieläpä hyväksyttävästi :) Käsityömielessä niin väitöstilaisuuden kuin -karonkankin vaatetukseen oli lopullista toteutusta suuremmat suunnitelmat. Aika haipakkaa oli järjestelyiden ja valmistautumisen osalta viimeiset kuukaudet, joten lopulta tein itse vain väitöstilaisuuden mekon. Iltapukuunkin oli kankaat ostettuna, mutta en ehtiny sitä toteuttamaan, joten kankkaat odottavat seuraavaa tilaisuutta. Jospa vaikka promootiota varten sitten ;)


Väitöstilaisuuden mekon tein joustopitsistä ja scuba-neuloksesta Ottobren Sporty Shape -kaavalla, johon kaavoitin lisäksi hihat. Joustava mekko on päällä mukava ja Scuba-neulos on kuitenkin ryhdikäs, jolloin myös mekko ei ollut liian trikoomekkomainen. Harmi vain, joustopitsi takertui helposti kiinni joka paikkaan ja lisäksi elastaanit lähtivät "hapsottamaan" erityisesti kainaloiden alta, joten tämä mekko jäi varmaan aikalailla yhden tilaisuuden mekoksi.Paljon on siis vuosi sisältänyt tapahtumia. Tämä ehkä viimeisimpänä ja päälimmäisenä mielessä. Muita tapahtumia kuluneesta vuodesta pääsee kurkkimaan esim. Instagramista (kir.sie) ja #kikenkäsin tai neuletöitä Ravelrysta (Kikke).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti