perjantai 12. helmikuuta 2010

Blogin avajaiset helmeillen

Pitihän minunkin avata oma blogi, vihdosta viimein. Täällä tulen varmaan kertoilemaan ja höpöttämään pääasiassa omin käsin tehdyistä neulomuksistani, huovutuksista, virkkauksista ja viimeisimmästä innostuksestani, eli helmikirjonnasta ja -koruista.

Helmikirjonta ja innostus koruihin on minulle melko uusi. Vasta viime syksynä hurahdin helmiin, ja nyt opetellut netistä ja kirjoista tekemään jotain simppeleitä juttuja. Nyt halusin esitellä viime viikonlopun tuotoksia. Viime viikonloppuna oli ihana talvinen sää, mutta en malttanut pysyä pois helmipakkini ääreltä. Ensimmäisenä tein rannekorun ja pitkät riipuskorvakorut sateenkaaren kirkkaista japanilasista hopeasisussiemenhelmistä. Tarkoitus olisi tehdä myös kaulakoru samaan sarjaan, mutta vielä en ole sitä saanut aikaiseksi, ehkä tänä viikonloppuna ;).


Lisäksi, tein loppuun jo viime vuoden puolella helmikirjotun käätykaulakorun tsekkiläisistä punertavista/tummanruskeista hopeasisussiemenhelmistä. Pitkään pohdin miten saan käädyn päät ja lukot näyttämään siisteiltä, joten päädyin kalottien ja salpalukon käyttöön. Käädyn kaveriksi aion vielä tehdä jonkun rannekorun ja korvikset, mutta vielä ei ole tarkalleen selvillä miltä ne tulevat näyttämään. Viikonlopun aikana tein myös parit muut korvakorut, mutta ehkä niistä lisää toisella kertaa.Vielä halusin latailla tähän joitakin aikaisempia korukuvia, joita viime syksyn aikana olen tehnyt. Ihan ensimmäinen työni syksyllä oli lila kaulakoru, johon myöhemmin yritin väkästellä korvakorut.
Kokeilin myös mustista ja kullanvärisistä siemenhelmistä kaulakorua, joihin olen tehnyt sopivat mustat helmikorvakorut.
Jouluksi tein kummitytölleni pienistä puuhelmistä kukkarannekorun.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti